Eka rata oli hyppyrata se oli ihan kiva parilla haasteellisella kohdalla. Rasmus meni ihan hyvin, alussa oli kyllä täpärä kohta ettei mennyt putkeen onneksi sain huudettua sen takaisin hypylle. Jouduin tekemään pituudelta takaaleikkauksen onneksi se onnistui ja siitä tultiin hyppy ja kepit. Sitten oli hyppyjen ja putken jälkeen takaa kierto hypylle jonka, tein pakko valssilla. Medeillä tuli tässä suurin osa virheistä. Se onnistui ja eteen menon ohjasin yhdeltä puolelta ja siinä olisin voinut ehkä koittaa olla paremmin edessä ohjaamassa. Nolla tuli ja Rasmus meni reipasta vauhtia. aika oli 32,88 ja ihanne aika 33s, -0,12 niin päästiin vielä juuri ja juuri ihanne ajassa. Nopein aika taisi olla 26s. (en muista oliko maksilta)

Tässä välissä tuli Cia ja Remu vanhempineen. Ei kerennyt nähdä Rasmusta oli silloin juuri Ruutin kanssa ulkona.
Ulkona oli hyvin viritetty puomi matalan laatikon päälle molemmat alastulot vastakkain. eli korkeus noin 20-30cm. Koitettiin tämä ensin Ruutin kanssa kokonaisena vinkupallolla meni hienon kontaktin ja tosi kovaa. Sitten tuli pari huonoa kunnes malttoi tehdä taas hyvin. Ei ollut missään "länkiä"(siksikö niitä kaaria kontaktin päätyyn kutsutaan?). Jätettiin sitten hyvään ja loput oli vain keskeltä eli yhden alastulon pituisina. 

Remu sai koittaa ensin suoraa putkea meni reippaasti. Sitten kahdella hypyllä eteen tulo vinkupallolla. Oppi tätä menemään jo hyvin ja oli ihan innoissaan. Sitten koitettiin tuota matala "puomia" ja meinasi rynniä sitä niin koitettiin ensin nameja laitellen esteelle. Ja sitten että jätettiin päähän ja kutsumalla. Ja pysäytettiin päähän.
Molemmat pennut koitti myös keinua maksi pöydällä. Ruuti meni hyvin ilman hidastusta.

Rasmuksen toinen startti oli kolmen maissa. Lähti hyvin alun ja puomilla tuli alastulolla kontakti virhe hyppäsi sen, huomasin tämän ja sitten keinulla pidin hetken kauemmin kuin yleensä ja muuten sitten vedätin paljon. Meni hienosti ja sain aika hyvin vedätettyä. Aika oli 35,49s ja -7,51. Nopein aika taisi olla 29s... Ja siis 5.
Rasmus sai yhden namin palkaksi ja menin suoraan hallin päähän ottamaan uudestaan puomin. ehtiin kovaa ja sai puolet nameista toiseen suuntaan alastulolla. Sitten otettiin sieltä suuntaa ja loput siellä kontaktilla.

____

Jouduin laittamaan tuon kirjain jutun kommentointiin kun nyt oli tullut ainakin 80 "roska" kommenttia.