IMG_1322.jpgKoeviikon nyt loputtua menimme tekemään Ronjalle ja Rasmukselle tekokani jälkiä metsään, kun pääsimme myös aikasin. Koirat oli ihan innoissaan kun tajusivat että kani oli mukana ja kun jälkeä aloin tehdä. Hyvä että Kira pysyi pstyssä kun Ronja ja Rasmus veti niin paljon ja vinkui kun lähdin vetämään sillä jäljen. Ronja meni jäljen ihan mallikkaasti ja nopeasti laukalla ja löysi kanin nopeasti. Ja toi myös sen meille kun hieman namia näytti. :D

Rasmuksen vuoro oli sitten. Taas molemmat jäi siihen Kiran kanssaIMG_1300.jpg kiskomaan ja vinkumaan kun vedin jäljen toiselle puolelle polkua metsään. Rasmus meni sitä niin kuin hakua ei ihan jälkeä. Joutui etsimään Ronjaa kauemmin kun löysi ja toi sen sitten meille.

Tehtiin tuossa kohtaa molemmille 2 jälkeä, jatkettiin sitten vielä mettä lenkkiä ja toisessa päädyssä metsää vielä yhdet jäljet.

Rasmus meni sen jo paremmin jäljellä ja toi ihan hyvin. Ronjalle tehtiin ylämäkeen/rinteeseen/kalliolle ja meni taas hienosti. Vain palauttaa ei olisi halunnut mutta suostuttelulla sen toi. Ronja onkin muutenkin niin jänis viettinen ja kaikkeen oraviin, lintuihin..

Nuo olivat siis n. 50 askelta per jälki yleensä ja pientä mutkittelua. Vaihtelevissa maastoissa, kun koirat kerran niin hirveästi tykkää ja sillä Ronjan saa juoksemaan niin kyllä noita voi tehdä. :D

* - Kuvat - *