Illalla mentiin harjoitus tottelevaisuus kokeeseen. Evl aloitti ja toisessa kehässä alo.

Rasmuksen suoritus

paikalla istuminen: nätisti oli ja rauhallisesti

paikalla makuu: palkkasin maahanmenosta, meni ihan hyvin. Nousi myös ihan hyvin josta myös palkka.

seuraus: kaikki muu aika hyvää paitsi hidas kävely. Siinä keskittyminen herpantuu ja seuraa väljemmin. Viime kisoissa kävi sama että eksyi metrin päähän kerran. Käskytin jostain jos vilkaisi pois tai sanoin äp.

idari: tämä oli ihan hieno. Otin istumiseen valmiiksi namin ja katsoin ihan että istui. Palkkasin heti ja jatkettiin loppuun.

ruutu:  lähti ihan väärään suuntaan taas suunnistamaan, luoksetulo merkeille. Kuten viime kisoissa. Käskyjä tuli aika monta ja lopulta sain sen ruudun etureunaan. Menin sitten ruutuun palkkaamaan ja palkkasin oikeassa kohtaa.

tässä kohtaa poikki eli tehtiin kahdessa osassa

Ruutin luokka alkoi tässä välissä ja tehtiin yksilö liikkeet ekana ennen Rasmuksen toista vuoroa.

paikalla makuu: ihana leikattu valkoinen käppänä narttu vieressä. Sitä katsottiin. Maahan muistaakseni ekalla käskyllä. En ole ihan varma.. Vaikea oli saada katsomaan muhun ja käskyn aikaan katseli käppänää. Makasi kuitenkin nätisti ja nousikin hyvin.

jätin pateen kentän laidalle ja mentiin aloittamaan (en muista ihan tarkalleen kuinka liikkeet menikään mutta koitan muistella)

seuraus: aika hyvin taisi mennä ja paikka hyvä sekä hyvin piti kontaktia. Paitsi lopussa kun mentiin palkkaa päin jäi seisomaan, peruutin vähän ja käskin sivulle(tiedän sitä ei saa kokeessa tehdä) ja sitten pysähtyi. Ei yhtään haahuilua ja kiva vire oli. Jotain kuvia Susan otti.

liikkeestä maahanmeno: aika nopea oli ja muuten hyvä paitsi takas tullessa nuuski maata josta sanoin äp. Hämmentyi siitä ja nousi kun kävelin taakse. Käskin uudestaan maahan. Ja kävelin takakävelyn nyt hyvin.

luoksetulo: tuli suht reipasta vauhtia ja stoppi oli aika napakka. Ehkä voisi ottaa välillä vauhti luoksetuloja kun voisi vähän lujempaa tulla. Näyttävämmän näköinen silloin. uli muuten taas suoraan sivulle.

liik. seisominen: hienosti meni, vähän mietin että sekottaako istumiseen. Sanoin molemmissa jäävissä virittely sanat. Nopeasti jäi ja paikalla pysyi. Tässä taisi kuitenkin sivulle tullessa ennakoida istumista ja kun tulin sivulle istui. Otin vähän eteenpäin seis ja sitten sivulle menin ja vapautus.

nouto: oli menossa jo palkalle kentän laidalle ja sain pidettyä kuitenkin käsissä. Noudon haki hyvin takaakierrolla ja ihan ripeästi laukalla. Palkkasin eteen ettei ennakoisi sivulletuloa.

kaukkarit: hienosti sujui vikaan istumisen nousuun saakka. Taisi silloin katsoa juuri taakse ja ei noussut parilla käskyllä. Tarjosi sitten kahdesti seisomaan nousua. Palasin lähemmäksi ja yksi nousu yli helppona ja vapautus.

estehyppy: en tajunnut yhtään että kohti suoraan hyppy suunnassa on myös namirasia. Ruuti hyppäsi ja lähti juoksemaan palkkaa päin. Huusin istu ja meni maahan. Toisella käskyllä istumaan ja meinasi tulla eteen mutta tuli suoraan sivulle. Eteen olisikin vaikea olla tulla. Voisin alkaa tässä käskeä sivulle käskylle niin ei olisi vinon eteen tulon vaaraa.. Paitsi kyllä voittajassa ja evl:ssä noudetaan niin se kyllä tuodaan eteen niin ei tuolla taida väliä olla..

Ruuti työskenteli: aika kivasti. Nyt oli vire vähän liiankin korkealle ja se namirasia kuumentaa. Mutta kivempi näin päin. Liikkeiden välissä oli vähän ininää mutta liikkeissä keskittyy hyvin. Seurauksen huomaa jos hyvä vire niin häntä on kippuralla. Jos ei ole niin ei ole hyvä vire. Patee olisi ollut parempi olla mun taskussa kun sen takia meinasi karkailla kentältä ulos. Vielä ne liikkeiden välit ja se sivulle tulo. Nyt tuli ihan kivasti seuraavaan paikkaan muttei aina ekalla käskyllä tullut sivulle. Jos tuli niin lopussa muistin palkkailla sivuille tuloista. Mutta työskentely on kyllä monin kerroin parempaa kuin tammikuun alo kokeessa. :) Ei nuuskinut yhtään.

Rasmuksen loppu liikkeet

ohjattu nouto: saatiin taas kerran vasen. Merkille lähti laukalla mutta meni raville noin metri ennen. Vasempaan hyvin lähti ja toi laukalla. Eteen vähän vino. Näitä voisi yksittään treenata kun joku toinen liike myös vähän vino oli.

luoksetulo: Hyvin maahan. Lähti reippaasti luokse. seisominen aika normaali, itse pysäytin niin että oli joku 1,5m merkin jälkeen. nytkähti seisomisessa liikkurin käsky-käskystä. Maahanmeno aika normi ja siinä ajattelin pitää pikku tauon liikkurin käskystä. Mutta hetken kun odotin nousi istumaan. Käskin takaisin maahan ja sitten luokse. Tuo oli joku oma keksintö, käskytettynä voisi tehdä.

metalli hyppy nouto: pieni viivästys kapulan otossa. Muuten hyvin. Eteen taisi tuoda aika hyvin, en ole ihan varma.

tunnari: ei tainnut katsoa kun niitä laitettiin kun kun käskytin lähti eri suuntaan. Tajusi sitten kuitenkin mistä ne löytyi. Nappasi oman heti kun se tuli kohdalle.

kaukkarit: Liikkuri unohti käskyttää ja mentiin vähän pidemmäksi. Ei kuitenkaan totellut kuin jollain toisella tai kolmannella käskyllä. Sama viime kisoissa. Nyt treeniä yli pitkällä matkalla ja ekasta noususta palkka. Tämä tainnut olla myös alku pään liikkeissä (täytyy tarkistaa) jos niin pitää vahvistaa paljon ekaa siirrosta. Tekniikan osaa kunhan tekisi.

Tämä oli Rasmuksellekin hyvää kertausta. Huomasi parissa liikkeessä että virheet jotka oli viime kokeessa toistui. Niihin siis treeniä. Sm:itä varten vielä hiottavaa.

 

Molempien suorituksien jälkeen treenattiin vielä kentän laidassa:

Ruutin kanssa kaukkareissa takapalkkaa. Matka noin 15m ja ekasta noususta vapautus. Taas tarjosi sitä seisomista. liik. maahanmeno takapalkalle, tarjosi eka istumista. Jonkin ajan päästä narupallolla. Luoksetulo vauhti luoksetulona. Seurausta tiheästi palkattuna. Kaukoja puun kierrolla. Ensin puun kierto palkka ja sitten kauko istumaan noususta kierto ja palkka.

Rasmuksen kanssa kaukoissa patee-palkka, koitettiin ekaa kertaa takapalkkaa. Matka noin 20m ja ekasta noususta palkalle. Ensin pari istumista ja sitten yksi seisominen.

Rasmuksen treenattava:

- kaukot takapalkkaa ja pitkä matka

- ruutu häiriö merkein

- kapulan tuontia eteen vaikeista kulmista

- seuraus: hidas kävely

- luoksetulo: käskytettynä

Ruutin

- luoksetulo vauhti luoksetuloja ja takapalkkaa & seisomisesta eteentuloa

- estehyppyä: istumisesta palkka ja paluuta myös(eteen tai sivulle).

- kaukkarit

- seurausta kuten aina

 

Kuvia laittelen huomenna viimeistään. Samassa satsissa on eiliset ja tämän päivän. Laiska en jaksanut ladata kameran akkua tai tajunnut ennen näitä niin sai säästellä sitä. Ilma oli juuri sopiva ei kuuma ja kylmä ja tuttuja oli ja koirat toimi niin oli kivaa olla tokoilemassa ja katsomassa.

Tänään ostin pyörään springerin niin voidaan alkaa kun keretään niin viileällä tekemään pyörälenkkejä ravissa. Sain äsken myös maksettua lonkka ja kyynär kuvien maksun omakoiranetistä niin kai pitäisi nopeutua tiedon saanti.

- Ke (10.6.) agi harkka kuvia

- toko harj. koe kuvat

Kriisi, niin kaunis tai söpö

 

Harj. tokokoe kuvia

Bobi

luoksetulon pysähdys