Edellisessä kirjoituksessa kirjoitinkin vähän että Ruuti kävi meidän lammessa pulahtamassa. Kun kerettiin paikalle oli jo kiipeämässä pois sieltä. Ilta lenkillä sitten keksi kaikki ojia joihin olisi halunnut mennä. :D Eli ei ainakaan säikähtänyt, varmaan vesi peto niin kuin Rasmus tuosta tulee.

Tänään Ruuti riehui pihalla ja joitain kuvia otin. Ei ollut kovin tarkkoja juoksu kuvat. Mutta olen katsellut yhtä kameraa mitä sain koulun kuviksessa käyttää kun otettiin kuvia juostessa leijojen kanssa ja kaikki tosi tarkkoja. Monia testejä enkuksi rewiew löytyi paljon kamerasta myös joita olen tutkinut, hyvältä vaikuttaa.

Ruuti opetteli taas illalla aktivoinnin parissa kun se on sellainen duracell josta ei virta lopu oman ruuan tähteiden kanssa tokoa. Otettiin imutus seurausta ja perusasentoja. Tänäänkin istumiset(perusasennot) tuli siinä tosi hienosti.

Istuminen sujuu jo hienosti ja harjoiteltiin paikalla pysymistä. Käsi merkki+2askelta peruutusta ja palkka.  Näistä ehkä 9/10 onnistui. Oli rauhallisella päällä näitä harjoitellessa ja näitä harjoiteltiin sisällä.

Sivulle tuloa harjoiteltiin myös. Käsi liikkeellä vetäen apuaskelta ei tarvii kun on niin pieni vielä. Näistä tuli myös hienoja eikä istu käskyä tarvitse sanoa.

Luoksetuloa otin myös kun jätin parin askeleen päähän.

Päivällä otettiin myös froliceilla jotain pihalla.

_

Illalla kun oltiin ulkona mentiin leikkimään putken luokse. Lelu oli hieman huono siihen täyskuminen painava pallo jossa kangassiivuja(monissa kuvissa esiintyy). Vietiin yhdessä se putken suulle ja lähetin viistosti sivusta metrin päästä. Pari kertaa raahasi lelun mukana putken läpi. Kun koitettiin pari kertaa lähti kaemmaksi talolle päin nurtsi rinteelle annoin mennä ja menikin kakille. Sitten lähdettiin sisälle ja rupesi kohta nukkumaan.