Tänään iltapäivällä tuli Mari Jepin kanssa moikkaamaan Ruutia. Jep'iä aluksi jännitti vähän ja meinasi auton alle mennä. Ruuti oli inoissaan häntä kippuralla sitä tutkimassa. Kannettiin ne sitten takapihalle ja ne paini. Ensin Ruuti oli aina päällä sitten Jep'kin. Lopussa alkoivat leikkimään takaa-ajo leikkejä. Ja vähän sitä toisiaan vaanittiinkin. :D Kyllä se aika nopeasti menee noita katsellessa. Pennut riehuivat 1,5h ja välissä oli muutamat tokonäytteet. Molemmat niin ahneita niin pudonneesta namista pikku tappelu aina syntyi. :D Jep oli hyvin kuuntelias namin kanssa ja se oli paljon sirompi kuin Ruuti. Ei paljoa korkeus eroa löytynyt.

__

Ruoka mitta mikä meillä käytössä ajattelin jotenkin sen olevan 1dl, mutta tänään desin mittaan mitattuna se olikin puoli desiä.(1dl=0,5dl) Eli ei Ruuti sitten sisaruksiaan enemmän syö. Eli 9*0,5dl syö niin päivässä 4,5dl. Eli vähän voi varmaan lisätäkin silloin kuin ei paljoa nameja ole saanut. Ruoka pussin gramma määrän olen kyllä vaakalla mitannut ja jakanut tuon kauhan mukaan kertoihin. (eli en ole sillä deseinä ruokamäärää laskenut)
__

Kuvia ja videita tuli Jepin kanssa riehumisesta otettua. Niistä kuva näytettä laitan tänne ja lisäilen edelliseen kirjoitukseen Ruutin & Remun riehumis kuvat.

IMG_4294.jpg
Vaanitaan

IMG_4258.jpg

IMG_4192.jpg

IMG_4125.jpg
Hippaa

IMG_4180.jpg