Kuvalinkkejä:

- 15.7 mökillä

- 17.7 uinti kuvat

- 21.7 tokoilu kuvat 

 

Tokoilut Kilonpuiston koululla mukana oli Mia, Kio & Robi ; Tia&Keiko sekä Janni&Bobi. Tavattiin myös uusi tuttavuus mudi tokoilija ja sitten Ruutin paras kaveri Ossi Mariannen berni. :) Itse olin niin lomatunnelmissa etten muistanut ottaa vettä mukaan, ei myöskään ollut mitään pateeta tai kuppia.(joten lainasin Mialta)

Paikalla makuu: hyvin makasi 2min piilossa. luoksepäästävyydet eka Robille ja Bobille. Tuli kokeenmaista odottelua. Hyvin otti kontaktia ja maahan heti käskystä. Ei kyllä niin salamannopeasti mutta suht hyvä.  Robi vähän vinkui makuussa vieressä muttei mitään ongelmaa.

seuraus: naksuttelin hyvää, ensin nami palkalla sitten vähän korkealla vireellä pallon kanssa

piste: vähän opetin sitä. Lelulla ja namilla. Ensin käsiavulla, jyräsi merkin lelun kanssa. :D

ohjattu: muistin ottaa kaksi tennispalloa ja tehtiin sitten ohjattua niillä. Aluksi oli ihan 90asteen kulmassa merkistä ja sitten pidensin matkaa ja laitoin kauemmaksi. Tehtiin pelkkää vasenta, harjoitellaan aina vain toista opetusvaiheessa. Merkille saatoin vaihtelevasti ja osasi ihan kivasti mennä itsekin. Suomenkieliset vasen ja oikea käskyt tulee kuin Rasmuksella mun vasen kun taas enkuks Ruutin. Ruutista tämä oli aika hauska leikki saada hakea palloja noin. Täytyy alkaa enemmän tekemään tää palloilla, kapuloilla ei siksi kun täytyy opettaa se viistosta haku takaakierrolla(kiertää aina vasemmalta puolelta kapulalle niin vasemmalla tekisi sitten silmukan. ).

ruutu: oli sitten ihan unohtunut. Ei sujunut yhtään hyvin, meni kyllä ekalla sisään usein, muttei paikkaan mihin haluan. Korjaus käskyllä korjasi väärin tai lähti etsimään. kriteerit on kovat mutta haluan sen tietyllä tavalla. :D Otettiin lähempää ja kun ei auttanut lainattiin purkin kantta ja saatiin hyvä. Otti vähän häiriötä Bobista laidalla piti jäädä sitä tuijottelemaan yhdessä vaiheessa.

käskytyksellä: Seuraus lyhyt L-kirjain. Muuten tosi kivaa paitsi namikuppia kohden olevassa suorassa vilkaisi sinne ja hukkasi perusasennon. Otin uusiksi ja sitten oli hyvä. Kehut ja biletykset väliin.

liik. maahameno. Tämä ei taas sujunut, jäi seisomaan. Sanoin sitten kunnon painotuksella ja matalalta niin meni. Luok

luoksetulo vauhti suht hyvä ja stoppi. Parempi voisi kyllä olla. Täytyy taas treenailla takapalkalla ja välillä niin että multa löytyy ja vauhtiluoksetulojakin. Tuli hyvin stopin jälkeen.

liik. seisominen tämä sujui hyvin. Paitsi ei kestänyt hyvin takaa kävelyä missä ei ole ollut ongelmia pitkään aikaan. Otti askeleen, taisi hätäillä palkkaa. Toistettiin niin ettei liikkunut. Nyt vapautin palkalle, hyvin teki töitä ja jaksoi ilman palkkaa.

metalli nouto: Tästä on ongelmat unohtunut. Ruuti haluisi pihassa leikkiä kapulalla ja menee sitä tuijottamaan ilmellä "leikitäänkö, heitätkö tätä lelua?" Vauhtina, ja myös että innostin pitäen kiinni. Haki kovaa ja kantaa ihan hyvällä otteella. kaikki vapautin leluun.

Treenattava Ruun:

-luoksetulo

- ruutu

- kaukot

- jäämiset