Tänään oli aikaiset toko treenit klo 9 alkaen. Tavattiin Kilonpuiston parkkiksilla.

Aloitettiin paikalla makuulla: Ruuti meni tasajalkaa alas, en muista menikö Rasmus ekalla käskyllä mutta aika hitaasti, siitä on tullut hidas näissä. Ruuti pysyi nätisti mutta kerran nousi kun Mia vei hoita rotikka nartun 10kk kiinni pois autosta ja Rasmus oli edessä ettei nähnyt. Siitä torut ja muuten pysyi hyvin, olin auton takana piilossa ja ei ongelmaa.

Ruutin kanssa muuta mitä tehtiin:

seuraus: lelun kanssa, hieman välillä äänteli tai haukahti ei liikkeessä, liikkeessä ehkä 2kertaa joista torut. Meni ihan hyvin parissa kohtaa painoi ja naksutin missä ei paina. Käännökset hienoja ja pysähdykset myös. Juoksua ei otettu.

liikkeestä seisominen: jäi tosi nopeasti, mutta saatiin jankata takana kävelyn kanssa koska lelulla oli niin innoissaan ja vaikea saada pysymään. Meinasi istua myös aina kun tuun sivulle, ja sitä otettu niin vähän. Viimeksi kokeessa. Paikka käskyllä jäi parhaiten, nameja oli vähän mutta namilla tätä pitää erikseen harjoitella.

liik. maahanmeno: painui tosi äkkiä maahan, hienoja.

nouto: jätin kapulan suuhun kävelin noin 2m eteen ja käskin tuomaan, harjoiteltiin eteentulo asentoa. Lopussa se olikin hyvä ja tarpeeksi tiivis. Myös noutona niin että jätin istumaan kapula 2m päähän ja vielä itse siitä eteenpäin 2m, nyt toi hienosti ja huolellisesti nappasi kapulan.

kaukkarit: jätin lelun ekaa kertaa taakse, nyt ongelmana ollut että meinaa ennakoida istumista. Eilen vahvistin pysymistä ja nyt myös vapautin pelkästä makaamisesta lelulle. Kerran otettiin istumaan nousu.

luoksetulo: hienot 3kpl ja jätettiin parhaaseen. Parasta ennen oli eräs jossa vähän ennakoi mutta hidasti kuitenkin vasta alustalle. Vika oli noin 30cm alustan eteen äkkipysähdys. Voisi alkaa häivyttämään nyt oli yli 20m etäisyys. Ja vielä muistaa ottaa niin ettei alusta ole keskellä.

Rasmus otti takapalkalla seisomista, Mia avustajana palkkasi siitä. Mä kutsuin luokse ja vapautuksella Mia heitti taakse pallon. (luoksetulon siis, idarin seisominen unohtui)

Lopuksi lähdettiin käymään golf-kentällä ja siellä koirat leikkivät.

Mainoksena tänne voin laittaa että lähti iso kasa koiratavaraa myyntiin, ilmoitus täällä.

KUVAT