Tokoiltiin Kilon nurtsikentällä Mian ja Robin&Kion kanssa sekä Tian&Keikon kanssa + Ruuti perjantai iltana.

Ruutin kanssa treenattiin:

kisanomaisuutta: patee palkka ja tehtiin jotain liikkeitä ja palkalle. Seurausta käskytettynä. Ihan hyvin teki, tai sanotaan että hyvällä vireellä ei ehkä niin hyvin. Välillä hieman ininää. Seuraus ei vielä ihan mitä haluan. Liikkeelle lähtöjä treenattattiin niissä ei vielä katsekontakti usein kestä.

jäämisissä sekoitti seisomista. Tarjosi kokoajan maahanmenoa. Saatiin sitten sujumaan peräkkäin. Mutta luoksetulossa ennakoi pysähdystä ja pysähtyi aina itse keskelle riippuen pituudesta. Välillä huusin kii ennen kuin kerkesi itse pysähtyä. Saatiin sitten joku missä ei ennakoinut.

tunnaria teki hyvin, tai ekalla kerralla meni omalle maahan ja mietti vähän toista viereistä. Toi sen kuitenkin kohta. Toinen kerta oli hyvä ja nyt meni rauhallisemmin kapuloille.

ruutu: kävin korjaamassa sivu merkit että näki missä suurinpiirtein on. Ekalla lähetyksellä taisi mennä sisään mutta vähän reunaan, käskin korjaamaan ja nyt oikea paikka. Seuraavat kerrat juoksi suoraan niin kauan kuin huusin seis. Hienosti siis. Ruudussa oli muoviset eucanuba nauhat ja pikku törpöt. Ruudussa ei siis enään tarvitse kosketusalustaa ja hakee aika hyvin oikeaa kohtaa. Täytyy vain harjoitella sitä että ruutu on ihan valmiina jo kentällä, ettei nää että teen sitä.

paikalla makuu aika alussa, tässä erikseen otettiin Ruutin häiriöseurauksi pennut Kio ja Keiko. Molemmin puolin ja mentiin kehän toiseen reunaan. Tälläistäkin vain pitää harjoitella kun Ruuti jossain kohtaa matkalla meinasi nuuskia maata. Makuun jälkeen harjoiteltiinkin tässä-käskyllä kentällä kulkemista ilman nuuskimista. Vahvistin paikalla makuun "käskytystä" odotellessa katsekontaktia ja maahan meni hyvin. Otettiin vielä erikseen makuu Robin kanssa ja menin piiloon. Takaa kulki koira noin 15m päästä lenkki polulla, hyvin pysyi.

kaukoissa muutamat askel vaihdot.

Otettiin sitten vähän kuvia pennuista ja Robista ja sitten vietiin golf-kentälle koirat juoksemaan. Ruuti leikki hyvin pentujen(5,5kk) kanssa ja otti kerran yhteen Robin kanssa.

KUVAT