Rasmuksen ja Babyn pennuista niin nyt juuri viime hetkillä astutus onnistuikin. :) Näytti jo niin että ovat vain kavereita ja ettei se onnistuisi. Kaisa soitti sitten aamulla että nyt ne olivat kiinni toisissaan kun olivat saaneet keskenään olla tarhassa. Kerkesin jo kirjoitella ettei siitä mitään tullutkaan mutta onneksi tulikin! Keresin jo Babyn sivuilta poistaa Rasmuksen kuvailun täytyy se uudestaan sinne laittaa.

Rasmus tulee tänään junalla takaisin puol kuuden maissa. Ihana kun saa sen kotiin niin outo olla ilman sitä ja Vili varsinkin on ollut aamuisin ihan ihmeissään kun odottanut sitä mun huoneesta. Katsonut joka paikan läpi ja etsinyt Rasmusta.

 

Pihalla hieman muuntelin esteiden järjestystä ja siirreltiin joitain. Nurtsilla olevat kepit tein 2by2 malliin tai niin kuin kaapeeksi kujaksi mistä voi suoraan juosta läpi. Näin voi kuitenkin treenata sisääntulo kulmia ja voi vain laukata suoraan. Puomin alastulo on myös matala alle metrin korkealta lähtee. A meillä pihassa on aina ollut noin metrin korkea. Mutta ei oteta sitä nyt usein. Voitaisiin Ruutin puuhailuksi agilityssa nyt keskittyä kosketusalusta harjoituksiin. Niitä pystyy tehdä ilman esteitä ja puomin kontakti alueella vain.

Ruuti on leikkinyt paljon ja käyttänyt hyväksi mun serkun lasta Neaa laittamalla sen heittelemään leluja. :D

Treenailtu ei olla mitään vain lenkkeilty ja leikitty. Illalla on harkat sitten molemmilla, Rasmus kerkeää juuri niihin.

Kuvia koitan laitella Babysta, Benistä ja olikohan jotain muitakin..