Tänään oltiin pentunäyttelyssä Kaapelitehtaalla. Paikka oli aika hyvää harjoitusta messariin kun se oli aika liukas kivilattia, kehät oli myös tosi pieniä. mulla oli myös ekaa kertaa näyttelyihin sopivat vaatteet. :D Luulin että tänne nyt ainakin tulis monta bortsua jos lahdessa meitä noin oli muttei. Oltiin ainoita, toinen Noblefamily's pennun olis pitänyt tulla narttuihin muttei tullut niin oltiin ainoana bortsuna.

Saatiin odotella jonkun aikaa ja siinä nähtiin Cia joka oli myös tullut Remun kanssa ja Shantikin soitti että ollaanko menkin täällä. Dracu oli siis myös. (Remu 2sija KP)

Ruutin vuoro kun tuli saatiin juosta heti 1 ympyrä. Ruuti juoksi nätistä häntä alhaalla ja ravasi kaikki juoksut. Sitten tunnusteli, seisotin sitä ja vielä ympyrä ja edestakaisin. Ruuti seisoi myös tosi nätisti koko sen ajan. aika nopeasti sai kirjoitettua arvostelun. Ruuti sai sitten KP:n ja ROP:n ja tuomari sanoi vain että saisi olla vähän laihempi kuten paimenkoirat yleensä. -> Laihikselle siis ja nyt heti kotiin tullessa laitoin puolet säkistä aikuisen ruokaa ja ehkä sitten vähän määrääkin siitä 3desistä vähennetään. minkä verran muut Ruutin ikäiset syö? Ja penturuokaa tai ihan kokonaan aikuisen? Syötetään varmaan noi juniori säkit sekoitettuna normaalin ja sitten ei osteta enään junioria.

Jonkin aikaa odoteltua ja katsottiin riiseni kehää sekä haettiin palkinnot ja käytiin ulkona merenrannalla ottamassa parit poseerauskuvat. Palkinnoiksi saatiin Rop-pentu ruusuke, KP ruusuke ja pokaali.

Joskus kolmen maissa alkoi ryhmäkehät, onneksi bortsut on 1-ryhmässä niin oltiin heti ekana. Mentiin ensin kokoutumiskehään ja sieltä sitten juostiin vuorotellen pääkehään. Ruuti ravasi hienosti sen kokomatkan ja seisoi. muttei ollut tyyppiä mitä haki kun vaikka ruuti seisoi nätisti kun kulki ohi poimi vierestä partiksen ja malin. Mukaan pääsivät myös redmerle aussi ne on nyt pop kun viime pentunäyttelynkin taisi voittaa tai tulla toiseksi. Lisäksi corgi ja joku muut. Mali voitti ryhmiksen, aussi oli kolmas ja muita en muista. Lähdettiin sitten kotiin.

Kuvia . Ulkona tuli kivoja meri taustalla(=harmaa tausta) ja sisällä taas sitten oli tosi hankala saada hyviä..

ARVOSTELU:
Erinomainen tyyppi. Voimakas, maskuliininen pää. Hyvä kaula. Erinomainen selkälinja. Hyvin kulmautunut edestä & takaa. Vahva luusto. Voimakas runko. Hyvä karva. Erinomainen luonne. Hyvät sivuliikkeet, ahdas takaa.

DSC_0155.jpg

DSC_0156.jpg

DSC_0260.jpg

DSC_0266.jpg

DSC_0276.jpg

DSC_0278.jpg

DSC_0307.jpg