Ensinnäkin tänään  tulivat testitulokset ja Ruuti oli CL & TNS terve/puhdas. :)
(CL oli meillä 3% mahdollisuus ja TNS 11%. anadune-tietokannan mukaan)

Ja toiseksi niin ollaan puomin juoksukontaktia nyt harjoiteltu. Luin yksi päin uudestaan Trickmanin ohjeet ja nyt tajusinkin ne. Ja palattiin siihen 1vaiheeseen eli pallo 5 metrin päähän ja sinne pääsee kun koskee oikein. Ennen nämä ei sujunut kun Ruuti ei joko osannut juosta alastulolla tai sitten ei osannut kun olin jossain paikkaa tai sitten odottaa. Nyt osaa noi kaikki niin sujui paljon paremmin sai vain keskittyä siihen oikeaan juoksuun.

Eilen otettiin illalla yhden kerran ja sitä aiemmin ehkä myös. Eilen illalla meni tosi hienon ekalla kerralla siis juoksi vain ei tehnyt hyppyä. Heitin palloa palkaksi ja sitten mentiin sisälle.

Tänään aamupäivällä otettiin kerran tai kaksi myös. Ja eka oli taas hieno juoksu sitten taisi olla ehkä yksi loikka josta muistutin ja sitten taas hieno. Johon taidettiin jättää. Odottaa myös hienosti ja tulee harjoiteltua lähtö odottamista kun haluisi niin kovasti sen pallon luo.

Ja tänään illalla otettiin kerta ja meni taas tosi hienon juoksu koskemisen. Jatketaan näitä vielä ehkä viikon loppuun ja jos sujuu hienosti niin sitten mietitään sitä ekalle portaalle laittoa.


Ja sitten liimasin Ruutin korvat taas ja purkalla laitoin ne alas kun karvat niin lyhkäset kun olen siistinyt. Kyselin SBCAK:n foorumilla niin olivat sitä mieltä että kannattaa koittaa jospa niistä tulisi vielä symmetriset ja puolipystyt. Kun niiden pitäisi olla samanlaiset ja sitten pystyt tai puolipystyt.

Tässä muutama kuvaa niistä.


"Vähän nolottaa kun sai tuollaisen rusetin päähän, onneksi se on lila!"



Musta ne ois aika hauskat näin!