Agility harkoissa oli ekoissa kenttä harkoissa treeninä 2-luokan rata. Se oli ihan hyvä rata, muttei mitään tosi vaikeita kohtia. Oli kaikki kontaktit ja lopussa eteenmeno suora.

Eka rata sujui hissukseen mentäessä. :D Ihan puhtaasti kyllä. Kontaktit hitaita.

Toisella radalla kuumensin ennen ja juoksin itse enemmän. Hieman reippaampaa menoa oli. Ei kuitenkaan niin kovaa kuin joskus. Rasmuksesta ei kyllä yhtään huomannut että 2viikon tauko olisi ollut.

Ennen meidän rataa käytiin toisella kentällä treenaamassa  eteentuloa ja siellä olikin myös puoliksi kasattu tokon hyppy este, johon etsin loputkin laudat. Pujoteltiin eka hyppyä ja hieman kiertämistä. Ja sitten otettiin hyppyä n. 80cm(eli 2 lautaa vaille) se sujui hyvin. Yhden hypyn Rasmus kai tätä tai 90cm meni ilman vauhtia pomppi.

Noudettiin molemmilla ja 90cm:kin sujui hienosti. Vikaa lautaa ei löytynyt niin tuli sitten kuitenkin 90cm esteen treeniä. Kevyellä noutokapulalla. Kerran rasmus hipaisi takas tullessa estettä tai olikohan se se ihan metrin päästä ponnistus... Mutta tätä on hyvä ottaa aina harkkojen yhteydessä, jos este on jo kasattuna. :) Seuraavalla kerralla pitää ottaa harkkoihin mukaan 650g kapula.