Tänään mentiin klo 5 maissa harjoittelemaan agilitya puolarmetsään. Vettä satoi ja loppua kohden se vähän loppui. Ruutin kanssa tehtiin pelkästään vain yhtä puomi+hypyt harjoitusta, Rasmus otti vähän kaikenlaista kuten Remukin.

Ruutin kontakti treenin tarkoituksena oli harjoitella käännöksiä ja että voin ottaa heti uuden ja palkata jos menee oikein. Aluksi otettiin suoraan hypylle menoa, kontaktin jälkeen hyppy ja takaisin puomille. Eli A-D.

Sitten otettiin esim puomin oikeaa puolta käännöksillä tai vasenta eli 3 tai 2. Käännökset oli vaikeinta ja vaati käännös käskyn, päätin käyttää pelkkää kakakaka.. kun mä menen sekaisin kahdessa ja eniten se menee sinne minne mä näytän. Samaa voisin yhtä vain käyttää hypyillä, kuitenkin ohjaus kertoo minne menossa. Ei tehnyt kuin ehkä kerran kunnon loikan, mutta halusin vielä selvempää kosketusta, laukka-askeleella menoa.

Otin loppuun nameilla ja niillä ihan hyvin teki. Täytyy uudestaan ottaa tuota ja pihassa myös. Jos teki väärin niin palautin alastulolle että meni sen ylös ja juoksi uudestaan.

Rasmuksen kanssa otettiin tekokanin kanssa kontakteja, että se odotti noin 3m kontaktin edessä, että piti jäädä sille.

Otettiin myös toinen valmiiksi ollut rata pätkä Rasmuksen kanssa. Eteenmenosta palkka valmiina.