Eilen oli vika tunti! Nyt sitten koeviikko josta jäljellä 2 koetta. (ma oli 1, joka ei tule koe viikolle). Tänään siis vapaapäivä, paitsi enkkua luettava.

Eilen mentiin Kiran ja Ronin kanssa lenkille. Käytettiin sitä ennen vili pikku käytöllä hiekkatien päässä. Ronille otettiin taas mukaan kuonkoppa siksi ajaksi kun Ruuti on vapaana. Ei muuten mitään tee paitsi jos Ruuti menee äkkisesti sen luo tai ainakin jos päättää hypätä päälle.

Otin hiekka suoralla eteenmenon. Tiputin narupallon niin ettei Rasmus nähnyt. Meni hienosti.
Mentiin jonkun matkaa nurtsukentälle jossa päästin pojat irti. Siellä otetin kuvia ja Rasmus juoksi narupalloa. Se kelpaa nurtsilla/metsässä kun siellä siitä ei tule ällöttävä hiekkanen. Rasmus hyppi myös Ronjan flexin yli ja Ronjan yli kahdesti. :D

Mentiin lenkki loppuun ja sitten melkein heti 5min päästä lähettiin agi harkkoihin. Menin R:ien kanssa bussilla ja Ruuti sai tällä kertaa tulla itse bussiin(*2). Nosti aina etu jalat, mutta sitten takajalat jäi niin nostin sitten loput valjaista. Aluksi taas ihmetytti, mutta sitten rupesi nukkumaan. Kentälle käveltiin myös bussilta aika pitkä matka.

Ruutin ja Rasmuksen laitoin kiinni kontiin ja odotteli nätisti rataatutustumiset, Ruuti oli nätisti ja hiljaa. Agi rata oli joku lähi kisarata. Oli taas hyvä harjoitus. Takaaleikkaus yhdessä kohtaa oli haastava saada tiukaksi ja alussa yritin ensin valssilla yhtäkohtaa joka täytyi vaihtaa takaaleikkaukseksi, jota treenattiin. Rasmus meni nopeasti ja innoissaan. Radalla oli kaikki kontaktit, keinu sujui myös ilman arastelua, nopeasti.

Ruutin kanssa tokoiltiin siinä odotellessa yhdessä vaiheessa. Opetin naksutinta. Katsekontaktia, seurausta, paikalla istumassa pysymistä(muutaman askeleen) ja sivulle tuloja. Lopussa taas innostui niin tekemään ja meni oikein hienoja sivulle tuloja. Pitää yrittää Ruutinkin kanssa joka päivä vähän treenata niin edistyttäisiin. Sivulle tulot on sille vaikeita kun tuntuu ettei ne ala edistymään. Nakstuttimen aion nyt opettaa niin sillä on niin paljon helpompi kouluttaa.

Aamulla uusinta mittasin Ruutin keskiarvolla. Söi juuri sitä ennen niin sain 7,2kg painoksi. Tuota ruoka määrää on niin vaikea arvioida, kun se heittää niin paljon ruokapaketissa ja on 5kg välein. Ainakin kylkiluut tuntuu tuolta karvan alta kun koittaa. Karvakin hämää kun on niin paksu.

Eilen saapui myös Ruutin rekkarit(kennelliitossa oli kauhea ruuhka) ja postitin myös omistajan vaihdos paperin.

Kuva satoa eilisestä:(kuvat himan pinennyksen vuoksi huonompi laatuisia blogissa)







11vk & 1pvä









Loput kuvat täällä:
http://s148.photobucket.com/albums/s23/rasmustolleri/Ruuti/pentu/11vk/20-5-08nurtsi/